Rapid Art Force

Äänekosken kulttuuritoimi: Rapid Art Force

Konsertti

Rapid Art Force on puolustushenkinen muusikoiden ja esiintyvien taiteilijoiden yhteenliittymä, joka puolustaa rohkeaa luovuutta ja eri alojen, kuten musiikin, performanssi- ja näyttämötaiteen ja tanssin välistä yhteistyötä.

Improvisaatio, kokeellisuus ja perinteiden rikkominen ovat keskiössä. Nimensä mukaisesti joukko pyrkii reagoimaan tilanteisiin nopeasti improvisoiden. Suolahdessa Keitelejärven rannalla sijaitsevan vanhan rautatieaseman yhteydessä oleva Keitele-Museo on toiminnallinen erikoismuseo, joka tallentaa Keiteleen vesialueen sekä Suolahden seudun rautatieliikenteen perinnettä. Keitele-Museo kerää ja kunnostaa vanhaa rautatiekalustoa ja pitää sitä käyttökunnossa talkoovoimin.

Keitele-Museon konsertissa esiintyvät harmonikkataiteilija Timo Kinnusen lisäksi klarinetisti ja Irlannin kuninkaallisen musiikkiakatemian opettaja Paul Roe, näyttelijä-laulaja Yuko Takeda Japanista, viulisti-säveltäjä Mia Zabelka Itävallasta, romanialais-irlantilainen sellisti ja Irlannin Yleisradioyhtiön yhtye Con Tempon primus motor Adrian Mantu, italialais-romanialainen tanssija Anastasia Grigore sekä Jyväskylässä työskentelevä sirkustaiteilija akrobaatti Lotta Rautakorpi.