fbpx

Ääniä Festivaali yhteistyöhön Äänekosken kaupungin kanssa

Info

Äänekosken kaupunki on kesän 2021 Ääniä Festivaalin pääyhteistyökumppani. Sopimus hyödyttää molempia osapuolia, arvioi vastaava tuottaja Jasu Rossi.

Äänekosken kaupunginhallitus on hyväksynyt Markkinointi- ja yhteistyösopimuksen Ääniä Festivaalin järjestäjän Pukkimäki Osk:n kanssa vuodelle 2021. Yhteistyösopimuksessa todetaan, että Ääniä Festivaalilla on merkittävä rooli kaupungin kesäkauden kulttuuritarjonnassa. Festivaali toimii myös kaupungin vetovoimatekijänä, arvioi kaupunginjohtaja Matti Tuononen.

– Ääniä Festivaali vaikuttaa olevan kunnianhimoinen tapahtuma, joka tuo äänekoskelaisille monipuolisia kulttuurielämyksiä kaikkien saataville. Äänekoskella osataan asettaa kovat odotukset kulttuurille, ja tapahtuma saakin varmasti ihmiset ja yritykset aktiivisesti liikkeelle. Ääniä Festivaalin periaatteet yhteisöllisyydestä, osallistavuudesta ja uudenlainen ajattelu ovat toiminnan perusta, johon kaupungin puolelta on helppo yhtyä. Odotan mielenkiinnolla ensi kesää ja toivon Ääniä Festivaalin jalostuvan Äänekosken kulttuurin ylpeydenaiheeksi, Tuononen toteaa.

Yhteistyösopimukseen on kirjattu, että korvauksena yhteistyökumppanuudesta Äänekosken kaupunki maksaa Ääniä Festivaalia järjestävälle Pukkimäki Osk:lle 20 000 euroa. Kaupunki antaa myös kulttuuritiloja sekä vapaa-aikatoimen hallinnoiman esiintymislavan festivaalin käyttöön. Vastaavasti kaupunki näkyy muun muassa festivaalin mainonnassa ja markkinoinnissa.

Odotan mielenkiinnolla ensi kesää ja toivon Ääniä Festivaalin jalostuvan Äänekoskelle kulttuurin ylpeyden aiheeksi

Äänekosken kaupunginjohtaja Matti Tuononen

– Tällä yhteistyöllä on meille suuri merkitys. Ensimmäistä kertaa järjestettävällä festivaalillamme on suuret saappaat täytettävänä pitkän ja menestyksekkään Keitelejazz-perinteen korvaajana Äänekosken kulttuurikesässä. Olemme erittäin kiitollisia ja innoissamme Äänekosken kaupungin tarjoamasta tuesta ja olemme innolla aloitelleet yhteistyötä elinvoimayksikön ja kulttuuritoimen kanssa, Ääniä Festivaalin vastaava tuottaja Jasu Rossi iloitsee.

Ääniä Festivaali on uudenlainen monitaidefestivaali, joka järjestetään Äänekoskella 26.–31.7.2021. Festivaalin ohjelmisto koostuu musiikkiesityksistä, kuvataiteista, teatterista, poikkitaiteellisista performansseista ja monesta muusta taiteenlajista. Tapahtumaa järjestävät paikalliset Kulttuuri- ja mediaosuuskunta Pukkimäki Osk ja Äänekosken rockmusiikin yhdistys Ärmy ry. Ääniä Festivaali toimii voittoa tavoittelemattomasti ja kestävän kehityksen periaatteita vaalien.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Uutiset

Näyttelyillä odottomaton suosio – kiinnostaisiko kierros virtuaaligalleriassa?

Ääniä Festivaalin taidenäyttelyt houkuttelivat huikean määrän käyntikertoja Äänekoskella ja Suolahdessa. Nyt kolmea galleriaa pääsee tutkiskelemaan myös virtuaalisesti. Viikon 26.7.-1.8. aikana Äänekoskella oli mahdollisuus nähdä jopa parisenkymmentä näyttelyä paikallisilta ja vierailevilta... →

Vastaa yleisökyselyyn – voita taidetta!

Ensimmäistä kertaa järjestettyä Ääniä Festivaalia vietettiin ympäri kaupunkia ja kylätaajamia 26.7.—1.8. Äänekoskella. Vastaa tapahtuman yleisökyselyyn ja osallistu taidearvontaan. Seitsemänpäiväinen monitaidefestivaali kutsui katsomaan kotipaikkakuntaa uusin silmin ja tutustumaan tehdaskaupunkiin taiteen ja... →