Emmi-Inkeri & Herra Repo

Emmi-Inkeri & Herra Repo

Äänekosken Taidepuisto

Indieartisti Emmi-Inkeri on äänekoskelainen laulaja sekä lauluntekijä. Ääniä Festivaaleilla kuullaan Emmi-Inkerin omaa tuotantoa Herra Revon kitarasäestyksellä suomeksi ja englanniksi. Ohjelmistoon on koottu kappaleita rakkausteeman ympärille, niin lemmen huippuhetkistä kuin rosoista. 

Ikaalisten artistivalmennuksen kasvatti on hakenut lisää oppia esiintymiseen ja laulamiseen mm. erilaisilta kursseilta biisinteosta kurkkulauluun sekä runonlaulannasta parantavan äänen käyttöön. Nyt kuultavaan ohjelmistoon on koottu popahtavia kappaleita, joista suurin osa kuullaan tänä kesänä ensimmäistä kertaa livenä.

Ensimmäisen radiosoittoa saaneen singlensä “Äitiemme rukoukset” Emmi-Inkeri julkaisi vuonna 2011. Myöhemmin tummalla ja herkällä äänellä varustettu taiteilija on levyttänyt levymerkki Mental Beauty Recordsin alla kolme omaa singleä; “Toisenlainen nainen”, “Pääskynen” sekä “Blackbird”. Tänä keväänä Emmi-Inkeri julkaisi kaksi uutta singleä; “Otso” ja “Korpin kutsu”, jotka ovat tyylillisesti modernia kansanmusiikkia.