fbpx
Pallot
Ääniä Festivaalin logo

Uusi monitaidefestivaali 26.7.–1.8.2021 • ÄÄNEKOSKI

ESTEETTÖMYYS

1. RANTALAVA & RANTAPUISTO, Äänekoski

Rantapuistoon ja Rantalavalle esteetön käynti on mahdollinen Äänekosken pääkirjaston vieritse ja Äänekosken Kaupungintalon parkkipaikalta lähtevää kevyenliikenteen väylää pitkin. Reitit ovat merkitty opastein. Rantapuistossa on kiinteitä istumapaikkoja, mikäli et jaksa seisoa ja kaipaat lepoa.   

2. WILLE, Wessmanninkatu 2, Äänekoski

Wille – Olohuone ja Keittiöön esteetön käynti onnistuu etuoven pyörätuoliluiskaa pitkin. Ravintolan ovet eivät avaudu sähköisesti. Ravintolassa on istumapaikkoja. Inva wc mahdollisuutta ravintolassa ei ole, mutta lähin inva wc sijaitsee Äänekosken pääkirjastossa osoitteesta Wessmanninkatu 2, joka on lyhyen matkan päässä ravintolasta.  

3. TAIDEPUISTO, Keskuskatu 12, Äänekoski

Taidepuiston, Keskuskatu 12, esiintymisistä pääset esteettömästi nauttimaan kevyenliikenteen väylältä. Taidepuisto sijaitsee metsäalueella, joten itse puistossa liikkuminen pyörätuolilla voi olla hankalaa maan epätasaisuuden vuoksi. Paikalla ei ole inva-wc mahdollisuutta. 

4. PUB MARKUS, Työskintie 3, Äänekoski

Pub Markukseen on mahdollista päästä pyörätuolilla. Ovella on kynnykset sekä tuulikaapissa 90 asteen käännös, joten sisäänkäynnillä voit tarvita apua. Pubin tiloissa on istumapaikkoja. Pub Markuksessa ei ole inva-wc mahdollisuutta. Lähin inva-wc sijaitsee lyhyen matkan päässä K-Citymarketin tiloissa osoitteessa Työskintie 3, kaupan aukioloaikojen puitteissa. 

5. PAINOTALO, Kalevankatu 2, Äänekoski

Painotalon isoon saliin pääset esteettömästi takaoven puolelta. Esteetön käynti on opastettu. Painotalolla on inva-wc, joka ei täytä nykystandardeja. Paikalta löytyy puhelinnumero jos tarvitset apua.

6. KESKUSAUKIO JA ÄÄNEKOSKEN KESKUSTA

Keskusaukiolle ja Äänekosken keskustaan on mahdollista päästä esteettömästi. Otathan kuitenkin huomioon, että Keskusaukio on päällystetty mukulakiveyksellä, joka saattaa vaikeuttaa apuvälineillä liikkumista aukion alueella. Mukulakiveyksellä liikkumiseen sekä joidenkin teiden ylitykseen voit siis tarvita apua. Lähimmät inva-wc:t sijaitsevat Äänekosken pääkirjastossa osoitteessa Wessmanninkatu 2 ja Äänekosken Rantapuiston ja Rantalavan tapahtuma-alueella, jonne pääset opastettua esteettömää käyntiä pitkin. Keskusaukion aluetta halkoo pihakatu, joten siellä voi liikkua myös moottoriajoneuvoja. Muistathan olla varovainen. Osa Wessmanninkatua ja Hallintokatua on suljettuna moottoriajoneuvoilta Keskusaukion tapahtumien ajan, jotta alueella liikkuminen olisi turvallisempaa. 

7. TAIDEMUSEO JA TAIDEMUSEON PUISTO, Kuhnamontie 1, Äänekoski

Taidemuseon puiston alueella voi liikkua pyörätuolilla kevyenliikenteen väyliä pitkin. Väylät ovat hiekkapäällysteisiä teitä. Taidemuseon tiloihin pääsee esteettömästi sivuovesta ja käytössä on myös inva-wc. 

8. VALTUUSTOSALI, Hallintokatu 4, Äänekoski

Äänekosken Kaupungintalon Valtuustosali sijaitsee rakennuksen katutasolla. Kaupungintalon pääovet ovat sähkötoimiset ja pääset kulkemaan niistä suoraan Valtuustosaliin esteettä. Kaupungintalon aulasta löydät inva-wc:n.

9. HUUHAN PUISTO, Hämeentien ja Tapionkadun risteys, Äänekoski

Huuhan puistoon on esteetön pääsy. Paikalla ei ole inva-wc:tä. 

10. KOSKELA JA KOSKELAN PUISTO, Rautatienkatu 25

Koskelaan pääset esteettömästi pyörätuoliluiskaa pitkin. Koskelan puistoon voit päästä kevyenliikenteenväylää pitkin. Alueen välittömässä läheisyydessä on parkkialue Hämeentien varrella.

11. HISKINMÖKKI, Mannilantie 1, Äänekoski

Hiskinmökkiin on kulku pyörätuoliluiskaa pitkin. Läheisin inva-wc sijaitsee Äänekosken pääkirjastolla osoitteessa Wessmanninkatu 2. Löydät inva-wc:n myös Rantapuistosta Rantalavan läheisyydestä. 

12. ÄÄNEKOSKEN KIRKKO, Vellamotie 1a, Äänekoski

Äänekosken kirkon sisäänkulku on rappuseton, joten pyörätuolilla kulku on mahdollista. Kirkossa on inva-wc. Lähellä on myös parkkipaikka, josta pääsee helposti kulkemaan kirkkoon. 

13. GALLERIA ÄÄNIÄ, Torikatu 4, Äänekoski

Galleria Ääniä:n tiloihin tullessa on matalahko kynnys ja mekaanisesti avattava ovi. Tuulikaapissa on 90 asteen käännös sisätiloihin. Galleriassa ei ole inva-wc:tä. Lähin inva-wc sijaitsee K-Citymarketin tiloissa osoitteessa Työskintie 3, kaupan aukioloaikojen puitteissa. 

14. TORIGALLERIA, Kauppakatu 17, Äänekoski

Torigalleriaan pääsy pyörätuolilla voi olla hankala, sillä tilaan vie jyrkähköt raput. Gallerian ovet ovat mekaanisesti toimivat. Tilassa ei ole inva-wc:tä. 

15. HOIKKASSALI, Wessmanninkatu 2, Äänekoski

Hoikkassali sijaitsee Äänekosken pääkirjaston tiloissa alakerrassa, tulessa sisään kirjaston pääovista. Kulku ulkoa on rappuseton ja ovi toimii mekaanisesti. Saliin on esteetön kulku hissillä. Kirjastosta löydät myös inva-wc:n. 

16. ÄKS-TOIMITUS, Torikatu 4, Äänekoski

Kulku ÄKS Äänekosken Kaupunkisanomien tiloihin on rappuseton ja ovi on mekaanisesti toimiva. Tilassa ei ole inva-wc:tä. Lähin inva-wc sijaitsee K-Citymarketin tiloissa osoitteessa Työskintie 3, kaupan aukioloaikojen puitteissa. 

17. TYÖSKINPUISTO, Kautonkatu 3, Äänekoski

Työskin puistoon pääset esteettömästi kevyenliikenteen kaistaa pitkin. Lähimmät inva-wc:t löytyvät K-Citymarketista osoitteesta Työskintie 3 ja S-Marketista osoitteesta Matkakatu 2, kauppojen aukioloaikojen puitteissa. 

18. KIRKON OLKKARI, Sammonkatu 2, Äänekoski

Kirkon Olkkariin käynti on rappuseton, ovi toimii mekaanisesti. Tilassa ei ole inva-wc:tä.

ÄÄNEMÄEN NÄKÖALATORNI, Äänekosk

Äänemäen näköalatornille voit päästä Kovalantieltä kääntymällä opasteen mukaisesti vasemmalle lähtevälle sivutielle. Näköalatornin ensimmäiselle tasanteelle voi kulkea pyörätuoliluiskaa pitkin. Paikalla ei ole inva-wc:tä.

19. WANHA ASEMA, Asemakatu 1, Suolahti

Wanhalle Asemalle ei ole esteetöntä kulkua.

20. SUOLAHDEN MAJAKKA, Satamaraitti 1, Suolahti

Suolahden Ravintola Majakkaan pääset kulkemaan myös pyörätuolilla. Sisäänkulut ovat rappusettomia, mutta pieniä kynnyksiä voi olla. Ovet toimivat mekaanisesti. Tuulikaapista on suora pääsy sisätiloihin. Inva-wc:tä ei ole. 

21. SUOLAHDEN KIRKKO, Katvelankatu 1, Suolahti

Suolahden kirkkoon on esteetön sisäänkäynti. Tiloissa on myös inva-wc. 

22. SUOLAHTISALI, Sirkanpolku 3, Suolahti

Suolahtisaliin pääset esteettömästi. Konserttisalissa on erillisiä pyörätuolipaikkoja. Aulasta löydät myös inva-wc:n. 

23. SUOLAHDEN KANSANTALO, Kisakatu 7, Suolahti

Kansantalolle ei ole esteetöntä kulkua. 

MATILAN ANKKURI, Matilanvirrantie 1356, Sumiainen

Matilan Ankkuriin pääset kulkemaan esteettömästi sillä sisäänkäynnissä on pyörätuoliluiska, ovet toimivat mekaanisesti. Matilan Ankkurin tiloista löytyy myös inva-wc.

SUMIAISTEN KIRKKO, Sumiaisraitti 4, Sumiainen

Sumiaisten kirkkoon pääset pyörätuolilla. Tiloista löydät myös inva-wc:n.

KANGASLAMMEN LEIRIKESKUS, Syvälahdentie 245, Vihijärvi

Kangaslammen leirikeskuksen alueella voi liikkua pyörätuolilla. Leirikeskuksen piha-alue on hiekkapäällysteistä kangasmaastoa, joten mukana on hyvä olla avustaja. 

musiikki

Liity postituslistalle!