Etsitään ääniä

Haussa: etsimme ääniä Ääneseudulta

Keräämme kesäkuun aikana Ääneseudulla asuvilta ja aikaa viettäviltä nauhoituksia tärkeistä äänistä.

Kahvikupin kilinä, traktorin pärinä, vanha soittamaton soitin ullakolla, puron solina, hiusharjan rapina… Oletko koskaan miettinyt miltä sinulle tärkeä ääni, esine tai asia kuulostaisi osana äänitaideteosta? Ääniä Festivaali kutsuu koko Ääneseudun toteuttamaan yhteistä äänitaideteosta, joka julkistetaan Ääniä Festivaali -viikolla 27.—31.7.2022.

Ääninäytteitä voi lähettää kesäkuun ajan itse esimerkiksi puhelimella nauhoitettuna tai käydä jättämässä esineen äänitystä varten Kulttuuriyhdistys Äänien toimistolle Torikatu 4 sovittuna aikana meidän äänitettäväksi. Tuotamme tarvittaessa ääniä myös soittimista. Äänesi voi olla myös esimerkiksi lausuttu runo. Vain mielikuvitus on rajana. Tarvittaessa nauhoitushetken voi myös sopia lähiseudulle kesäkuun loppuun tai heinäkuun alkuun.

Mukaan voi liittää myös ääneen liittyvän kuvan, joka heijastetaan tilaan teoksen yhteydessä. Äänet pyydetään WAV tai MP3 -tiedostoina ja kuva erikseen jpg tai png -muodossa sähköpostilla aania@aaniafestivaali.fi . Osallistuminen ääni-installaation halutessa nimettömänä. Lisätietoja sähköpostilla tai 050 9114731.

Lähetä äänesi tai ota rohkeasti yhteyttä ja tule mukaan osalliseksi ääni-installaatiota!