Taidepuisto

Itte ja ilmaiseksi teemana Taidepuistossa

Yllätysesiintyjä Lojohh on yksi Äänekosken Taidepuiston lavalla esiintyvistä paikallisista legendoista.

Keskuskadulla sijaitseva Taidepuisto on kuin oma festivaalinsa festivaalin sisällä, sillä pienellä aukiolla järjestetään konsertteja ja työpajoja kolmena päivänä torstaista lauantaihin 28.—30. heinäkuuta. Taidepuistoon rakennettavalla lavalla nähdään vain paikallisia esiintyjiä: Legendaarisen hyvänmielen maineen saavuttanut Lojohh akustisena torstaina illalla sekä Kaisla ja Jari Sortava perjantaina.

Lauantaina vietetään koko perheen tapahtumaa kahdessa puistossa ja niiden välissä. Taidepuisto ja Koskelan opisto järjestävät yhteisen tapahtuman, jossa Taidepuistossa esiintyvät Aapon ja Akustin soittorasia sekä Emmi-Inkeri & Herra Repo. Koskelan puiston lapsille suunnatussa osuudessa vieraana on klovnerinna Doris von Balkan ja tarjolla lettupiknik sekä aarteenetsintää.

Taidepuisto tunnetaan pienistä mutta nerokkaista ideoista. Tänä kesänä Taidepuisto on ollut mukana virkkaamassa ja levittämässä neulegraffitteja Ukrainan väreissä. Neulegraffittien maailmaan pääsee kurkkaamaan Pantsarin vetämässä työpajassa torstaina 28.7. kello 15—17. Paikalla on myös mahdollisuus virkata Ääniä-istuinalunen festaririentoihin.

Ääniä Festivaalin työpajat ovat maksuttomia.