fbpx
Pallot2_2

Keskusaukion lasten lauantai / Äänekosken Energia

Loiskis-orkesteri, Taikuri Jore

Hallintokatu 4, Äänekoski

31.7.2021

13:30-17:00

Tapahtuma on maksuton.

Taikuri Jore 13:30-14:00
Loiskis-orkesteri 14:00-15:00

Taikuri Jore heittäytyy Ääniä Festivaaleilla lapselliseksi!

Viisinkertainen taikuuden suomenmestari kehittää parhaillaan uudenlaista esitystä nimenomaan lapsiyleisölle. Miehen pitkää uraa seuranneet tuntevat Taikuri Joren mieleenpainuvat, täysin itse kehittämät temput sekä Karl Toffel, Der Hexenjägerin koomisen hahmon. Nyt luvassa on uudenlaista, lastentaikuruutta, mutta ihmeteltävää riittää myös yleisön aikuisille. “Taikurina en ole välineurheilija vaan lavalla haluan tehdä kaiken alusta asti itse. Vaikka yleisö muuttuu, niin tyyli ei: luvassa on vauhdikas show ja mikä tahansa mahdollista!” Jore lupaa festivaalikävijöille.

Jyväskylästä saapuu Suomen monipuolisin Lastenmusiikkiorkesteri Loiskis ja viittojat Kati Pöllänen sekä Veli-Pekka Palo, joka loihtii konserteissaan valloittavan tunnelman niin lapsille kuin aikuisille.

Loiskis-orkesteri tarjoilee kuulijoilleen unohtumattoman kokemuksen, sillä orkesterissa soi jopa 20 eri instrumenttia monilla eri musiikkityyleillä. Näistä keittyy herkullinen Loiskis-soppa ja -soundi, joka tyydytyksen vaativaankin musiikin nälkään.

– Instrumenteista erityisesti Pekka Nättisen soittama säkkipilli innostaa kuuntelijoita! Sillä kun töräyttää, niin unisemmatkin heräävät. On mukava esitellä laajasti musiikkityylejä ja sellaisia instrumentteja, joihin ei niin usein törmää esimerkiksi populaarikulttuurissa, viulua ja muita kielisoittimia soittava Tomi Nurmi sanoo.

Konserteissa yleisö pääsee aina osallistumaan – laulamaan, leikkimään ja hupsuttelemaan, joten iloista tunnelmaa riittää koko ohjelman ajan!


Loiskis-orkesteri