Yona Ääniä festivaaleille

Lauantain liput myynnissä

Lauantain liput ovat nyt ennakkomyynnissä Tiketissä. Lauantain vietto jatkuu virallisilla Ääniä-jatkoilla Pub Markuksessa.

Ääniä Festivaalin lauantai-illassa, 30. heinäkuuta, valloittaa useamman palkinnon kevään aikana pokannut Yona. Viulistilla vahvistetun bändinsä kanssa Äänekoskelle saapuvan Yonan levy Uni johon herään sai kriitikoiden valinnan Emma-palkinnon ja musiikkialan Teosto-palkinnon.

Häränvirran rannassa sijaitsevan päälavan iltaa täydentää kotimaisen rap-kentän kovien tekijöiden, Aksimin ja Joosu J:n, tuore yhteisprojekti Shakkii. Maksullisen ohjelman avaa R&B:tä, jazzia ja hip hoppia yhdistävä nuori nouseva lahjakkuus Pessa, joka juuri julkaisi 365 EP:n.

Lauantain liput ovat nyt ennakkomyynnissä Tiketissä. Lauantain vietto jatkuu virallisilla Ääniä-jatkoilla Pub Markuksessa. Liput saat itsellesti täältä.

Monitaidefestivaalin ohjelmassa koostuu maksullisesta ja maksuttomasta taideohjelmasta. Viikolla 27.–31.7. tarjolla on musiikkia, näyttelyitä, työpajoja ja esittävää taidetta. Lisää ohjelmasta nettisivuilla aanifestivaali.fi ja Ääniä Festivaalin sosiaalisessa mediassa.