fbpx

Turvallisuus ja COVID19

Nainen maski naamalla. Kuvassa lukee Turvallisesti.
Ääniä Festivaali tarjoaa ensi kesänä kulttuurielämyksiä sekä ulko-, että sisätiloissa. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus osallistua tapahtumiin turvallisesti.

Taidetta ja kulttuuria turvallisesti Äänekoskella

Ääniä Festivaali tarjoaa ensi kesänä kulttuurielämyksiä sekä ulko-, että sisätiloissa. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus osallistua tapahtumiin turvallisesti. Siksi kiinnitämme huomiota turvaväleihin, tehostettuun käsihygeniaan sekä suosittelemme maskien käyttöä. Järjestämme ensi kesän festivaalia aina sen hetkisten viranomaisohjeiden mukaan ja teemme yhteistyötä eri turvallisuustoimijoiden kanssa.

Meidän kaikkien niin järjestäjien, esiintyjien kuin asiakkaiden yhteinen velvollisuus on minimoida tartuntariskiä, joten noudatathan turvallisuusohjeistustamme.

– Älä saavu Ääniä Festivaalille, mikäli sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, sinun epäillään altistuneen koronavirukselle tai sinua on kehotettu olemaan omaehtoisessa karanteenissa tai sinulla on todettu koronavirustartunta.

– Mikäli et pääse edellä mainituista syistä paikalle, lipun voi aina palauttaa (maksulliset tapahtumat). Tarjoamme myös osan ohjelmastamme verkkotapahtumina, joten jos olet riskiryhmää tai muuten estynyt, suosittelemme osallistumista etänä.

– Muistathan turvavälit 1–2 metriä kaikkialla tapahtumien aikana ja erityisesti jonottaessasi.

– Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikissa tilaisuuksissa.

– Huolehdi käsihygeniastasi. Esiintymispaikoilla on käsidesiä ja käsienpesupaikkoja. Suosittelemme myös pitämään omaa käsidesiä matkassa yllättäviä tilanteita varten.

– Käytä kaikissa maksutilanteissa korttia tai mobiilimaksamista.

– Maksullisiin tilaisuuksiin saapuessasi osta keikkaliput ennakkoon festivaalin verkkosivuilta, näin ehkäiset jonojen syntymistä porteille/oville.

– Saapuessasi ota pääsylippusi ajoissa esille, jotta jono ei pysähtyisi ja ruuhkaudu.

– Keräämme asiakkaiden yhteystietoja, jotta voimme tiedottaa yhdessä terveysviranomaisen kanssa mahdollisista altistumisista. Tiedot voit antaa esiintymispaikoilla tai voit rekisteröityä festivaalikävijäksiverkkosivuilla kesän korvilla.

– Suosittelemme kaikille Koronavilkku-sovellusta.

Päivitämme ohjeitamme säännöllisesti tilanteiden muuttuessa. Pidetään yhdessä huolta toistemme terveydestä ja nautitaan elävästä Äänekoskesta.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Uutiset

Info

Ääniä Festivaali yhteistyöhön Äänekosken kaupungin kanssa

Äänekosken kaupunki on kesän 2021 Ääniä Festivaalin pääyhteistyökumppani. Sopimus hyödyttää molempia osapuolia, arvioi vastaava tuottaja Jasu Rossi. Äänekosken kaupunginhallitus on hyväksynyt Markkinointi- ja yhteistyösopimuksen Ääniä Festivaalin järjestäjän Pukkimäki Osk:n kanssa... →