fbpx
Pallot2_2

Valtuustosalin sunnuntai

Ääniä Collective 2021, Antti Lähdesmäki Trio, Alicia Lázaro Arteaga (ES)

Hallintokatu 4, Äänekoski

1.8.2021

16:00-19:00

Tapahtumaan on pääsylippu.

Liput 7/5€

Alicia Lázaro (synt. Madridissa 1993) on säveltäjä, pianisti sekä vokalisti, joka liikkuu modernin klassisen musiikin, jazzin sekä improvisaation kentillä sulavasti. Alicia Lázaron musiikissa yhdistyvät hänen kotimaansa kaikuja laulavat melodiat, syvät äänimaisemat sekä suvereeni, klassisen ja jazzmusiikin rajojen yli liikkuva pianismi. Kansainvälinen, ennakkoluuloton ja sujuvasti tyylilajien välillä liikkuva Lázaro edustaa erinomaisesti koko jazzohjelman ideologiaa.

Äänekoskelainen Antti Lähdesmäki seikkailee muusikkona rohkeasti sinne, minne intuitio osoittaa. Lähdesmäki liikkuu monipuolisesti eri tyylien ja instrumenttien välillä, mutta Ääniä-festivaalin konsertti on paitsi konkreettinen paluu kotipaikkakunnalle, myös eräänlainen musiikillinen kotiinpaluu.

Yksi jazzohjelman erityistavoitteista on luoda festivaalille inspiroiva ympäristö, jossa eri maista, tyylisuunnista ja perinteistä ponnistavat artistit kohtaavat toisensa ja luovat uutta taidetta yhdessä. Tämä konkretisoituu Ääniä Collective 2021 -konsertissa, jossa festivaalin esiintyjistä koostuva kollektiivi esittää festivaalin aikana syntynyttä musiikkia, jonka inspiraation lähteinä ovat festivaalin tunnelma, esiintyjät, yleisöt sekä Äänekoski. Luvassa on taatusti uniikki kokemus niin yleisölle kuin esiintyjillekin!

Alicia Lázaro (ES) 16:00-17:00
Antti Lähdesmäki soolo 17:00-18:00
Ääniä Collective 2021 18:00-19:00

Alicia Lázaro