fbpx

Vastaa yleisökyselyyn – voita taidetta!

Ensimmäistä kertaa järjestettyä Ääniä Festivaalia vietettiin ympäri kaupunkia ja kylätaajamia 26.7.—1.8. Äänekoskella. Vastaa tapahtuman yleisökyselyyn ja osallistu taidearvontaan.

Seitsemänpäiväinen monitaidefestivaali kutsui katsomaan kotipaikkakuntaa uusin silmin ja tutustumaan tehdaskaupunkiin taiteen ja kulttuurin kautta.

Lähes sadan yksittäisen tapahtuman viikko pidettiin pääosin maksuttomana festivaalin kumppaneiden avulla. Ääniä Festivaalin pääyhteistyökumppani vuonna 2021 oli Äänekosken kaupunki.

Keräämme tapahtumasta palautetta, jotta voimme jatkossa tehdä festivaalikokemuksesta tulevaisuudessa entistä paremman. Jokainen vastaus on meille arvokas ja auttaa meitä kehittämään tapahtumaa.

Yleisökyselyyn vastaaminen vie vain muutaman minuutin. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kuvataiteilija Ari Liimataisen taulu.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Uutiset

Näyttelyillä odottomaton suosio – kiinnostaisiko kierros virtuaaligalleriassa?

Ääniä Festivaalin taidenäyttelyt houkuttelivat huikean määrän käyntikertoja Äänekoskella ja Suolahdessa. Nyt kolmea galleriaa pääsee tutkiskelemaan myös virtuaalisesti. Viikon 26.7.-1.8. aikana Äänekoskella oli mahdollisuus nähdä jopa parisenkymmentä näyttelyä paikallisilta ja vierailevilta... →

Vastaa yleisökyselyyn – voita taidetta!

Ensimmäistä kertaa järjestettyä Ääniä Festivaalia vietettiin ympäri kaupunkia ja kylätaajamia 26.7.—1.8. Äänekoskella. Vastaa tapahtuman yleisökyselyyn ja osallistu taidearvontaan. Seitsemänpäiväinen monitaidefestivaali kutsui katsomaan kotipaikkakuntaa uusin silmin ja tutustumaan tehdaskaupunkiin taiteen ja... →