fbpx

Naapurin neulomaa ja tuttujen taiteilijoiden tekemää

Hygge-pipo

Ääniä Festivaalin tukituotteet ovat nyt myynnissä tapahtuman verkkokaupassa. Tarjolla on paikallisten taiteilijoiden teoksia postikortteina, tapahtuman tukijoiden neulomia pipoja ja Ääniä-heijastimia. Keitelejazzien hovitaitelijana tunnettu Ari Liimatainen lahjoitti kuviaan painettavaksi Ääniä Festivaalin hyväksi.

– Haluan tukea uutta festivaalia niin paljon kuin omasta puolestani pystyn. Odotan kesän tapahtumalta hyvää musiikkia ja sopivasti yhdessä antamistani kuvista soittaakin bändi. Toinen on muulla tapaa erittäin ajankohtainen, Liimatainen sanoo.

Ihmisten halu tukea uuden monitaidefestivaalin rakentamista yllätti koko Ääniä Festivaalin tuotantoporukan. Kuviaan kortteihin tarjonneiden taiteilijoiden lisäksi joukko vapaaehtoisia lähti mukaan neulontatalkoisiin, joista syntyy tasaista tahtia muhkeita Hygge-pipoja.

– Haluamme tarjota ostettavaksi tuotteita, joiden takana voimme itse ylpeästi seisoa. Sellaisia, jotka todella tulevat läheltä, käyttöön ja käytetyiksi. Ekologisuus on meille tärkeää, minkä vuoksi olemme parhaillaan kehittämässä myös elämyksellisiä vaihtoehtoja, vastaava tuottaja Jasu Rossi kertoo.

Ääniä Festivaalin hyväksi myytävien tukituotteiden halutaan toteuttavan tapahtuman mantraa ”paikallisesti, kaikille, yhdessä ja intohimolla”. Joulukuussa myyntiin tulleet postikortit, pipot ja heijastimet syntyvätkin äänekoskelaisten käsissä ja valmistetaan paikkakunnalla. Lisäksi tarjolla on tapahtuman kumppaneiden tuotteita, joista niinikään kilahtaa tukea Ääniä Festivaalin järjestelyihin.

Seuraa meidän somea ja verkkokauppaa, sillä lisää tuotteita tulee myyntiin jo tämän vuoden puolella!

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Uutiset

Näyttelyillä odottomaton suosio – kiinnostaisiko kierros virtuaaligalleriassa?

Ääniä Festivaalin taidenäyttelyt houkuttelivat huikean määrän käyntikertoja Äänekoskella ja Suolahdessa. Nyt kolmea galleriaa pääsee tutkiskelemaan myös virtuaalisesti. Viikon 26.7.-1.8. aikana Äänekoskella oli mahdollisuus nähdä jopa parisenkymmentä näyttelyä paikallisilta ja vierailevilta... →

Vastaa yleisökyselyyn – voita taidetta!

Ensimmäistä kertaa järjestettyä Ääniä Festivaalia vietettiin ympäri kaupunkia ja kylätaajamia 26.7.—1.8. Äänekoskella. Vastaa tapahtuman yleisökyselyyn ja osallistu taidearvontaan. Seitsemänpäiväinen monitaidefestivaali kutsui katsomaan kotipaikkakuntaa uusin silmin ja tutustumaan tehdaskaupunkiin taiteen ja... →