fbpx
Pallot
Ääniä Festivaalin logo

Uusi monitaidefestivaali 26.7.–1.8.2021 • ÄÄNEKOSKI

Ääniä Festivaali on uudenlainen monitaidefestivaali, joka tuo väriä ja ääntä Äänekoskelle 26.7.–1.8.2021. Järvien ympäröimä Äänekoski sijaitsee aivan Nelostien varrella, upeissa keskisuomalaisissa maisemissa noin 45 kilometriä Jyväskylästä pohjoiseen.

Festivaalin ohjelmisto koostuu musiikkiesityksistä, kuvataiteista, teatterista, poikkitaiteellisista performansseista ja monesta muusta taiteenlajista. Festivaaliviikko käynnistyy näyttelyillä ja esittävällä taiteella ja huipentuu kohti musiikkipainotteista loppuviikkoa. Lisäksi tarjoamme taidetta suorina verkkolähetyksinä ja virtuaalinäyttelyiden muodossa, mikä mahdollistaa kulttuurista nauttimisen myös etänä.

Tapahtumaa järjestävät paikalliset Kulttuuri- ja mediaosuuskunta Pukkimäki Osk ja Äänekosken rockmusiikin yhdistys Ärmy ry. Kesän 2021 tapahtuman pääyhteistyökumppanimme on Äänekosken kaupunki. Ääniä Festivaali toimii voittoa tavoittelemattomasti ja kestävän kehityksen periaatteita vaalien.

Meille on tärkeää, että taide on kaikkien saavutettavissa. Ääniä Festivaali – On niin paljon tärkeitä ääniä!

SAAPUMINEN

Info

Keskellä Suomea sijaitsevalle Äänekoskella on nopea ja helppo matkustaa. Tikkakosken lentokenttä sijaitsee 15 minuutin ajomatkan päässä, Jyväskylään on matkaa 30 minuutin verran ja Nelostieltä käännyttäessä olet Äänekosken keskustassa viidessä minuutissa. Jopa vesiteitse saapuminen on mahdollista!

Suosittelemme kesämatkailijaa tutustumaan myös Äänekosken luonnonkauniisiin taajamiin. Lisätietoja Äänekosken matkailusta löydät Visit Äänekosken verkkosivuilta →

TULE MUKAAN TEKEMÄÄN!

Järjestämme Ääniä Festivaalia yhdessä, paikallisesti, kaikille – ja intohimolla! Etsimme yhteistyökumppaneita toteuttamaan Ääniä Festivaalia kanssamme 26.7.–1.8.2021.

Ole yhteydessä vastaavaan tuottajaamme Jasu Rossiin (jasu@aaniafestivaali.fi, p. 050 911 4731), mikäli olet kiinnostunut keskustelemaan yhteistyöstä Ääniä Festivaalin kanssa. Kumppanuus voi puoleltasi olla esimerkiksi näkyvyyttä, palveluita, tiloja tai jotain muuta vastaavaa.

Etsimme myös sisällöntuottajia paikallisista yhdistyksistä ja yhteisöistä. Ole yhteydessä meihin, mikäli yhdistyksenne on kiinnostuneet osallistumaan järjestelyihin tai tarjoamaan oman tapahtumanne osaksi Ääniä Festivaalin ohjelmistoa.

TURVALLISUUS JA COVID19

Taidetta ja kulttuuria turvallisesti Äänekoskella

Ääniä Festivaali tarjoaa ensi kesänä kulttuurielämyksiä ulko- ja sisätiloissa. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus osallistua tapahtumiin turvallisesti. Siksi kiinnitämme huomiota turvaväleihin, tehostettuun käsihygeniaan ja suosittelemme maskien käyttöä.

Järjestämme ensi kesän monitaidefestivaalia aina sen hetkisten viranomaisohjeiden mukaan ja teemme yhteistyötä eri turvallisuustoimijoiden kanssa. Meidän kaikkien niin järjestäjien, esiintyjien kuin asiakkaiden yhteinen velvollisuus on minimoida tartuntariskiä, joten noudatathan turvallisuusohjeistustamme.

– Älä saavu Ääniä Festivaalille, mikäli sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, sinun epäillään altistuneen koronavirukselle tai sinua on kehotettu olemaan omaehtoisessa karanteenissa tai sinulla on todettu koronavirustartunta.

– Mikäli et pääse edellä mainituista syistä paikalle, lipun voi aina palauttaa (maksulliset tapahtumat). Tarjoamme myös osan ohjelmastamme verkkotapahtumina, joten jos olet riskiryhmää tai muuten estynyt, suosittelemme osallistumista etänä.

– Muistathan turvavälit 1–2 metriä kaikkialla tapahtumien aikana ja erityisesti jonottaessasi.

– Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikissa tilaisuuksissa.

– Huolehdi käsihygeniastasi. Esiintymispaikoilla on käsidesiä ja käsienpesupaikkoja. Suosittelemme myös pitämään omaa käsidesiä matkassa yllättäviä tilanteita varten.

– Käytä kaikissa maksutilanteissa korttia tai mobiilimaksamista.

– Maksullisiin tilaisuuksiin saapuessasi osta keikkaliput ennakkoon festivaalin verkkosivuilta, näin ehkäiset jonojen syntymistä porteille/oville.

– Saapuessasi maksulliseen tilaisuuteen ota pääsylippusi ajoissa esille, jotta jono ei pysähtyisi ja ruuhkaudu.

– Keräämme asiakkaiden yhteystietoja, jotta voimme tiedottaa yhdessä terveysviranomaisen kanssa mahdollisista altistumisista. Tiedot voit antaa esiintymispaikoilla tai voit rekisteröityä festivaalikävijäksiverkkosivuilla kesän korvilla.

– Suosittelemme kaikille Koronavilkku-sovellusta.

Päivitämme ohjeitamme säännöllisesti tilanteiden muuttuessa. Pidetään yhdessä huolta toistemme terveydestä ja nautitaan elävästä Äänekoskesta.

YHTEYSTIEDOT

Ääniä Festivaalin takana ovat Kulttuuri- ja mediaosuuskunta Pukkimäki Osk ja Äänekosken rockmusiikin yhdistys ÄRMY ry. Festivaalitiimimme tavoittaa parhaiten sähköpostitse osoitteesta aania@aanifestivaali.fi

Vastaava tuottaja Jasu Rossi
kumppanuudet, myynti ja markkinointi, käytännön järjestelyt
jasu@aaniafestivaali.fi
050 911 4731

Ohjelmatuottaja Mimi Steffansson
ohjelmisto, kumppanuudet
mimi@aaniafestivaali.fi

Viestintäpäällikkö Taija Kolehmainen
media, tiedotus ja viestintä
taija@aaniafestivaali.fi

Markkinointipäällikkö Sampo Rossi
myynti ja markkinointi, aineistot ja materiaalit
sampo@aaniafestivaali.fi

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi@aaniafestivaali.fi

Ääniä Festivaalia järjestäjää:

Pukkimäki Osk
Torikatu 1 LH 1
44100 Äänekoski
Y-tunnus 2750947-2

info@pukkimaki.fi
Verkkolaskuosoite: 003727509472
Operaattoritunnus: E204503

ÄRMY ry
rock.aanekoski@gmail.com

Liity postituslistalle!

Myö lähetetään sulle tärkeimmät uutiset festivaalista.