fbpx
Pallot2_2

Kosken Laulu

Wanha Asema & Valtuustosali

Asemakatu 1, Suolahti & Hallintokatu 4, Äänekoski

30.7.2021

13:00-14:00 & 16:00-17:00

Tapahtuma on maksuton.

Kosken Laulu on vuonna 1981 perustettu rytmikäs äänekoskelainen sekakuoro. Vuodet ovat hioneet kuoroa tehden siitä virkeän, energisen ja hyvän yhteishengen omaavan kuoron, jolla on pientä pilkettä silmäkulmassa. Kuorolaisemme tulevat muun muassa Äänekoskelta, Jyväskylästä, Suolahdesta sekä muilta lähialueilta. Kosken Laulu kuuluu Äänekosken Koskela opiston piiriin.

Laulajia kuorossa on tällä hetkellä liki 30 ja sopiva harjoittelutila on löytynyt Hietaman Nuorisoseurantalolta. Kosken Laulu on aina houkutellut monenikäisiä laulajia. Mukavassa porukassa nuoruuden into ja iän tuoma kokemus täydentävät hyvin toisiaan. Kuoroa johtaa jyväskyläläinen Kaisa Halmemies.

Kosken Laulun ohjelmiston pääpaino on perinteisen kuoromusiikin sijaan enemmän rytmimusiikissa. Vuosien varrella ovat tulleet tutuksi esimerkiksi Juicen, Leevi and the Leavingsin kuin Kaj Chydeniuksen tuotannot. Viimeisimpänä kuoro on harjoitellut Euroviisuista tutuiksi tulleita kappaleita.

Kosken Laulu pyrkii keikkailemaan aktiivisesti Keski-Suomen alueella. Pienempien keikkojen lisäksi toteutamme myös suurempia konsertteja, joissa yhdistämme draamaa ja kuorolaulua. Suurempia konserttikokonaisuuksia viime vuosina ovat olleet esimerkiksi Viha & Rakkaus sekä Nostalgiaa rakkaudella.

Vuonna 2021 Kosken Laulu viettää 40-vuotisjuhlavuottaan. Juhlavuosi huipentuu marraskuussa järjestettävään konserttikokonaisuuteen.