fbpx

Joosu J & Friends korvaavat Rantalavan perjantaissa Unyan

Joosu J

Suomen rap-pääkaupungista, Jyväskylästä, Äänille saapuva Joosu J & Friends esiintyy perjantaina 30.7. Rantalavan alkuillassa klo 18.

Rantapuistossa sijaitsevan lavan perjantain ohjelma koki muutoksia, kun show’n aloittava ruotsalainen SUPERHEAVY ja Unya joutuivat perumaan esiintymisensä festarissa.

Vuodenvaihteessa paluun tehnyt Joosu J on tullut tutuksi muun muassa Korstoraatio-räpkokoonpanosta sekä yhteistyöstään Gettomasan kanssa. Äänille artisti tuo mukanaan ystävänsä ja viikon kovimmat freestyle-sessarit livebändillä.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Uutiset

Näyttelyillä odottomaton suosio – kiinnostaisiko kierros virtuaaligalleriassa?

Ääniä Festivaalin taidenäyttelyt houkuttelivat huikean määrän käyntikertoja Äänekoskella ja Suolahdessa. Nyt kolmea galleriaa pääsee tutkiskelemaan myös virtuaalisesti. Viikon 26.7.-1.8. aikana Äänekoskella oli mahdollisuus nähdä jopa parisenkymmentä näyttelyä paikallisilta ja vierailevilta... →

Vastaa yleisökyselyyn – voita taidetta!

Ensimmäistä kertaa järjestettyä Ääniä Festivaalia vietettiin ympäri kaupunkia ja kylätaajamia 26.7.—1.8. Äänekoskella. Vastaa tapahtuman yleisökyselyyn ja osallistu taidearvontaan. Seitsemänpäiväinen monitaidefestivaali kutsui katsomaan kotipaikkakuntaa uusin silmin ja tutustumaan tehdaskaupunkiin taiteen ja... →