fbpx

Taidetta ja kulttuuria turvallisesti Äänillä

Ääniä Festivaalilla 26.7.–1.8. kaikilla on mahdollisuus osallistua tapahtumiin turvallisesti. Siksi kiinnitämme huomiota turvaväleihin, tehostettuun käsihygeniaan sekä suosittelemme maskien käyttöä kaikissa tilaisuuksissamme.

Ääniä Festivaali tarjoaa kulttuurielämyksiä sekä ulko- että sisätiloissa. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus osallistua tapahtumiin turvallisesti. Järjestämme festivaalia viranomaisohjeiden mukaan ja teemme jatkuvasti yhteistyötä eri turvallisuustoimijoiden kanssa.

Meidän kaikkien niin järjestäjien, esiintyjien kuin asiakkaiden yhteinen velvollisuus on minimoida tartuntariskiä, joten noudatathan turvallisuusohjeistustamme.

  • Älä saavu Ääniä Festivaalille, mikäli sinulla on vähäisiäkin flunssan oireita, sinun epäillään altistuneen koronavirukselle tai sinua on kehotettu olemaan omaehtoisessa karanteenissa tai sinulla on todettu koronavirustartunta.
  • Mikäli et pääse edellä mainituista syistä paikalle, lipun voi aina palauttaa (maksulliset tapahtumat). Tarjoamme myös osan ohjelmastamme verkkotapahtumina, joten jos olet riskiryhmää tai muuten estynyt, suosittelemme osallistumista etänä.
  • Muistathan turvavälit 1–2 metriä kaikkialla tapahtumien aikana ja erityisesti jonottaessasi.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikissa tilaisuuksissamme.
  • Huolehdi käsihygeniastasi. Esiintymispaikoilla on käsidesiä ja käsienpesupaikkoja. Suosittelemme myös pitämään omaa käsidesiä matkassa yllättäviä tilanteita varten.
  • Käytä kaikissa maksutilanteissa korttia tai mobiilimaksamista.
  • Maksullisiin tilaisuuksiin saapuessasi osta keikkaliput ennakkoon festivaalin verkkosivuilta, näin ehkäiset jonojen syntymistä porteille/oville.
  • Saapuessasi ota pääsylippusi ajoissa esille, jotta jono ei pysähtyisi ja ruuhkaudu.
  • Keräämme asiakkaiden yhteystietoja, jotta voimme tiedottaa yhdessä terveysviranomaisen kanssa mahdollisista altistumisista. Tiedot voit antaa esiintymispaikoilla tai voit rekisteröityä festivaalikävijäksiverkkosivuilla.
  • Suosittelemme kaikille Koronavilkku-sovellusta.

Päivitämme ohjeitamme säännöllisesti. Pidetään yhdessä huolta toistemme terveydestä ja nautitaan elävästä Äänekoskesta!

Lue lisää tietoja festivaalin käytänteistä infosivulta.

Jaa artikkeli

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Uutiset

Näyttelyillä odottomaton suosio – kiinnostaisiko kierros virtuaaligalleriassa?

Ääniä Festivaalin taidenäyttelyt houkuttelivat huikean määrän käyntikertoja Äänekoskella ja Suolahdessa. Nyt kolmea galleriaa pääsee tutkiskelemaan myös virtuaalisesti. Viikon 26.7.-1.8. aikana Äänekoskella oli mahdollisuus nähdä jopa parisenkymmentä näyttelyä paikallisilta ja vierailevilta... →

Vastaa yleisökyselyyn – voita taidetta!

Ensimmäistä kertaa järjestettyä Ääniä Festivaalia vietettiin ympäri kaupunkia ja kylätaajamia 26.7.—1.8. Äänekoskella. Vastaa tapahtuman yleisökyselyyn ja osallistu taidearvontaan. Seitsemänpäiväinen monitaidefestivaali kutsui katsomaan kotipaikkakuntaa uusin silmin ja tutustumaan tehdaskaupunkiin taiteen ja... →